Via onderstaand formulier kan U inschrijven op onze nieuwsbrief, gelieve uw emailadres op te geven en te verzenden om deze te ontvangen. 

Menus Kerst en Nieuwjaarsdag 

Wie al aan de eindejaarsfeesten zit te denken (wij ook),onze kerst en nieuwjaarsmenu zijn beschikbaar op www.tenerrewaerde.be.

Zoals ieder jaar is tijdig reserveren een must! Veel leesplezier, Bart en Wendy

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, October 22, 2019 5:51:00 PM Categories: feestmenu

Terug open, nieuwe menu's, whiskytastingkalender 

Net zoals zovelen is ook ons verlof ten einde en pakken we weer de draad op. We verwelkomen u graag terug voor een maandmenu,brunch of een whiskytasting op de 2de vrijdag van de maand (zie kaldender). Kortom, stap binnen en geniet!

Posted by Bart Ottevaere Monday, August 12, 2019 5:27:00 PM Categories: Menu Whisky

whiskytasting kalender voorjaar 2019 

Wie zijn agenda al wil plannen, bekijk alvast onze data en thema"s voor de komende whiskytastings!

http://www.tenerrewaerde.be/whisky-tasting  Zeker niet te missen is de special birthdaytasting 23 jaar Ten Errewaerde op 10 Mei!

Posted by Bart Ottevaere Monday, February 11, 2019 6:05:00 PM Categories: Whisky

Eindejaarsfeesten, Nieuwjaarsmenu 

Menu kerst en nu ook nieuwjaarsdag beschikbaar ! 

Posted by Bart Ottevaere Monday, November 12, 2018 5:19:00 PM

Van jagers en kerstmannen 

jachtmenu, kerstmenu

Het is weer de tijd van het jaar, voor velen die er lang naar uitkeken hebben we terug ons jachtmenu op de kaart vanaf 2 November.

Ook de kerstman staat klaar om af te zakken naar Ten Errewaerde, reserveer alvast uw tafel, reservaties zijn beperkt!Bekijk alvast onze menu's en maak uw keuze! 

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, October 16, 2018 5:38:00 PM Categories: Menu Whisky

Vakantieregeling 

Beste klant, zoals zovelen gaan we ook eventjes van het leven genieten en de batterijen opladen. We sluiten van 23/7 tot en met 13/8.

Op 14 en 15 augustus serveren we terug onze Zeeuwse mosselen! Voor de whiskyliefhebber starten we vanaf september met onze maandelijkse WHISKY NIGHTS, iedere 2de vrijdag van de maand . Hou onze https://www.facebook.com/tenerrewaerde in de gaten voor meer info! Prettig verlof, Bart en Wendy!

Posted by Bart Ottevaere Friday, July 20, 2018 6:17:00 PM Categories: Nieuws

Tijdelijke aanpassing openingsuren 

Ten gevolge van een ski-ongeval en de bijhorende herstel periode zal het restaurant enkel open zijn op zaterdagavond en zondagmiddag, vermoedelijk tot half april. We danken u voor uw begrip en hopen op een spoedig volledig herstel. Ondertussen zal een waardige collega de keuken verzorgen zoals u het van ons gewend bent : (h)eerlijk en fijn!

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, March 6, 2018 9:09:00 AM Categories: Nieuws

Eindejaarsfeesten Ten Errewaerde 

menu's beschikbaar!

Onze menus voor de komende eindejaarsfeesten zijn zorgvuldig opgesteld, het wordt terug genieten in deze periode! Klik op het tabblad Restaurant voor verdere info en reservatie's ! 

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, October 17, 2017 12:16:00 PM

Suggestiemenu oktober 

Op algemeen verzoek!

Op algemeen verzoek hebben we terug onze gekende zeeuwse mosselen op de kaart gezet! Kom ze proeven in de maand oktober, nu zijn ze op hun best!

meer info bij "suggestiemenu". 

Posted by Bart Ottevaere Thursday, September 28, 2017 7:03:00 PM

Verlofperiode 

We gaan met in jaarlijks verlof van 26 juli tot en met 16 augustus. We zijn enkel bereikbaar via mail in deze periode (info@tenerrewaerde.be, reservatie's via sms worden NIET beantwoord). We wensen iedereen een deugddoende vakantie ! Bart en Wendy

Posted by Bart Ottevaere Wednesday, July 19, 2017 7:35:00 PM
Page 1 of 3 1 2 3 > >>