Een verjaardagsfeest,communie/lentefeest,huwelijk,jubileum of pensioenfeest, wij maken er graag werk van.

U kan zelf uw menu samenstellen  naar smaak en budget  uit onderstaande lijst of we helpen u graag om de juiste keuze te maken. De zaal kan opgedeeld worden volgens het aantal personen en de tafels worden naar uw smaak gedecoreerd. We maken er een erezaak om van ieder feest een unieke belevenis te maken, onze culinaire keuken heeft in de afgelopen 20 jaar menig fijnproever weten te bekoren.

Menus voor alle familiefeesten (communie/lente/huwelijk/jubileum)

 

Menu klassiek

Salade met gebakken scampi, gerookte zalm

Grijze garnalen,tuinkruidenroom

~~~~~

Aspergeroomsoep

~~~~~

Tongfilets gevuld met asperges/fijne groentenreepjes,mousselinesaus

~~~~~

Sorbet van rode vruchten

~~~~

Parelhoenborst, gestoofde spinazie, jonge

Wortel, krokante oesterzwam, gratin

~~~~~

Praalijstaart met vers fruit, frambozencoulis

Of

Verfijnd nagerechtenbord (+€3)

~~~~~

Mokka/thee met zoetigheden

 

 €55 Menu zonder 1ste voorgerecht,

Wijnen/waters inbegrepen

 €74 Menu met 2 voorgerechten,

Wijnen/waters inbegrepen

 

Menu ook verkrijgbaar zonder soep/sorbet

Menu aanpassing mogelijk mits prijsverschil

 

Fijnproeversmenu

 

Brochetje van St.Jacobsvrucht met spek,

Zalf van knolselder,truffelolie

~~~~~

Kreeftensoep met amandelroom

~~~~~

Op vel gebakken zeebaars, venkelbouillon

met safraan, Zeeuwse mosseltjes

~~~~~

Sorbet van citrusvruchten

~~~~~

Kalfsribstuk, warme salade van groene

Boontjes en champignons, jus met rozemarijn

~~~~~

Praalijstaart met vers fruit, frambozencoulis

Of

Verfijnd nagerechtenbord (+€3)

~~~~~

Mokka/thee met zoetigheden

 

 €63 Menu zonder 1ste voorgerecht,

Wijnen/waters inbegrepen

€83 Menu met 2 voorgerechten,

Wijnen/waters inbegrepen

 

Menu ook verkrijgbaar zonder soep/sorbet

Menu aanpassing mogelijk mits prijsverschil

 

Feestmenu

 

Tartaar van Noorse zalm,compote van

Bloemkool, mimosa van hoeve-ei,peterselie

~~~~~

Soepje van waterkers, broodkorstjes

~~~~~

Gegrilde zeewolf, zuiderse groenten,

Coulis van tomaat, basiliek

~~~~~

Sorbet van meloen

~~~~~~

Filet mignon van Belgisch rund,

Marktverse groenten, rode wijnsaus met sjalot

~~~~~

Praalijstaart met vers fruit, frambozencoulis

Of

Verfijnd nagerechtenbord (+€3)

~~~~~

Mokka/thee met zoetigheden

 

 €59 Menu zonder 1ste voorgerecht,

Wijnen/waters inbegrepen

€77 Menu met 2 voorgerechten,

Wijnen/waters inbegrepen

 

Menu ook verkrijgbaar zonder soep/sorbet

Menu aanpassing mogelijk mits prijsverschil

 

 Uw menu kan u uiteraard ook op maat samenstellen uit onderstaande lijst, of kieren voor het maandmenu die dan geserveerd wordt,

wij helpen je graag verder met je keuze.

Koude voorgerechten
  • Tartaar van zalm met groene kruiden
  • Lauwe asperges op Vlaamse wijze
  • Salade met gebakken scampi’s,
  • Sausje van yoghurt met frambozen  
  • Krokant duizendblad  van tomaat en basiliek,
  • Spiesje van scampi en mozzarella  
  • Canneloni van gemarineerde zalm, selder en
  • Granny-smith, aardappelchips en currycrème  
  • Carpaccio van tonijn, salade van groene boontjes en
  • Gemarineerde tomaatjes, crème van ansjovis
  • Salade met gerookte zalm, grijze garnalen, terrine van
  • Ganzelever, brioche toast 
  • Halve babykreeft,artisjokbodem met brunoise van
  • Appel,selder en mango in vanille mayonaise
Warme voorgerechten
  • Gestoomde tongscharfilet gevuld met
  • Mechelse asperges,mousselinesaus met garnalen
  • Gegrilde zeewolffilet lichte curry en wokgroentjes
  • Beursje van zalm, gevuld met fijne groentjes en garnalen, sabayon van wit bier  
  • Brochetje van scampi en zeeduivel, zoetzure venkel
  • Coulis van tomaat en zachte peper
  • Op vel gebakken zeebaars, nage van venkel en safraan
  • Zeeuwse mosseltjes 
  • Gegrilde zeebarbeel op warme carpaccio van tomaat en mozarella,olie met basiliek 
  • Gegrilde St.Jacobsvrucht,gestoofd witloof met groene appel, sausje van Rodenbach
  • Gebakken St.Jacobsvrucht met warme salade van pompoen,courgette, crème van ganzelever
Soepen
  • Brocoliroomsoepje met blokjes gerookte zalm
  • Soepje van courgette, gedroogd spek
  • Aspergeroomsoep
  • Waterkerssoep met lookkorstjes
  • Consommé onder korstdeeg
  • Kreeftensoep met amandelroom
Sorbets
  • Groene appel, citroen, ananas, aardbeien, framboos, Passievrucht, meloen, wijnappelsien
Hoofdgerechten
  • Parelhoenborst op bedje van spinazie en krokante oesterzwammem, gevogeltejus met dragon  
  • Lamskroon met mosterd persillade, mange-tous en jonge wortels, Provençaalse aardappel, thymsaus
  • Lamsfilet, kruidenkorst, groentensalade, vleesjus
  • Filet mignon van Italiaans rund
  • Primeurgroentjes, gratin aardappeltjes
  • Runderribstuk met rode wijnsaus met sjalot, warme groentensalade, gebakken aardappeltjes met spek 
  • Kalfskroon, warme salade van groene boontjes en champignons, kalfsjus  met rozemarijn  
  • Varkenshaas met Provençaalse groentjes, opgevulde aardappel met sjalot 
  • Waaier van eendenborst met rode ajuinconfituur, gebakken appel en Ardeense aardappelkoek
  • Fazantborst,sappig gebraden met witloof, appel en veenbesjes, amandelsoesjes 
  • Filet van hertenkalf, jachtgarnituur, saus met bos-champignons 
  • Hoofdgerechten worden bediend met aardappelbereiding naar keuze
Nagerechten
  • Praalijs met vers fruit en vruchtencoulis
  • Dessertbord: vanille-ijs, chocoladeschuim, crème bruleé,bavaroisspeculoos,vers fruit, vruchtencoulis
  • Dessertbuffet : idem als vorige + sorbet, assortiment gebak, 2 maal aanschuiven