Friday Food & Whisky Nights @ Ten Errewaerde

In het najaar van 2018 zijn we gestart met een leuk concept,nl whisky pairen met food.

Na een zestal tastings waarbij we telkens een bepaald thema van eten koppelden aan whisky, was het enthousiasme van onze deelnemers positief om hiermee verder te gaan.

Wat mag u verwachten ?

Iedere tasting bestaat uit minstens 6 whiskys (2cl) waarbij we ook een hapje serveren die wonderwel samen gaat met de whisky. Onze opzet is niet enkel om u whisky te leren (of beter) kennen, maar ook wat u daarbij kan eten. Denk maar aan chocolade en whisky bv.

Iedere tasting is anders want we gaan telkens rond een thema de tasting opbouwen : een bepaalde distilleerderij, bottelaar,wereldwhisky,niets is te zot of te goed om eens naderbij te bekijken. Soms nodigen we ook iemand uit de whiskywereld uit om u nog beter te informeren over het ganse whiskyproces.

Om het gemakkelijk te maken houden we telkens de 2de vrijdag van de maand hiervoor vrij (tenzij anders vermeld)

 

 

UPCOMING TASTING : Vrijdag 31 Mei 2024 : Birthdaytasting 28 Jaar Ten Errewaerde

 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we in de Mei maand een verjaardagstasting met enkele uitzonderlijke whisky(e)s in de line-up.

Voor deze tasting werken we samen met Michiel Mestdagh, bezieler van meermaals genomineerde whiskybar  of the year, The Green Man uit Oostende.

Samen met hem stellen we een line-up van whisky(e)s samen die je niet vaak tegenkomt op tastings, dus hier wil je zeker bij zijn !

Michiel komt alles aan elkaar praten, met deskundige en grappige anekdotes, wij zorgen voor een aangepaste foodpairing van hapjes .

Meer info over prijs, inschrijving enz komt binnenkort online, volg ook onze facebookpagina voor updates http://www.facebook.com/tenerrewaerde