Zomermenu

 

Van 1 juli tot 28 augustus

Jaarlijks verlof van 19/7 tot 13/8

 

Hapjes bord van de chef

~~~~~

Carpaccio van kalfsgebraad met tonijndressing,

gedroogde tomaatjes, olijf en rucola

~~~~~

Op vel gebakken zeebaars,  romige bouillon met venkel, selder,

Zeeuwse mosseltjes en saffraan

~~~~~

Gegrild  Belgisch rundsribstuk Béarnaise, zomersalade,

Crispy aardappel wedges

~~~~~

Ijsgekoelde yohurtparfait met basilicum en citroengras,

Rood zomerfruit en mangocoulis

~~~~~

Mokka/thee zoetigheden

 

€ 62, menu met 1 voorgerecht, wijnen, frisdranken, bieren inclusief

€78, menu volledig, wijnen, frisdranken, bieren inclusief

Menu per tafel na reservatie

Voedselallergie? Meld ons dit bij reservatie, zodat we tijdig kunnen aanpassen!

 

Info en reservatie op 0472/521181

volg onze facebookpagina voor foto's gerechten ,https://www.facebook.com/tenerrewaerde