Zomermenu
Van 1 juli tot 28 augustus
Jaarlijks verlof van 19/7 tot 13/8
Hapjes bord van de chef
~~~~~
Carpaccio van kalfsgebraad met tonijndressing,
gedroogde tomaatjes, olijf en rucola
~~~~~
Op vel gebakken zeebaars, romige bouillon met venkel, selder,
Zeeuwse mosseltjes en saffraan
~~~~~
Gegrild Belgisch rundsribstuk Béarnaise, zomersalade,
Crispy aardappel wedges
~~~~~
Ijsgekoelde yohurtparfait met basilicum en citroengras,
Rood zomerfruit en mangocoulis
~~~~~
Mokka/thee zoetigheden
€ 62, menu met 1 voorgerecht, wijnen, frisdranken, bieren inclusief
€78, menu volledig, wijnen, frisdranken, bieren inclusief
Menu per tafel na reservatie
Voedselallergie? Meld ons dit bij reservatie, zodat we tijdig kunnen aanpassen!
Info en reservatie op 0472/521181
volg onze facebookpagina voor foto's gerechten ,https://www.facebook.com/tenerrewaerde