Hapjesbord van de chef
~~~~~
Tartaar van Noorse zalm met groene appel,
gepekelde komkommer,
Kroepoek, yoghurt dressing met dille
~~~~~
Gebakken St.jacobsnootjes, zalf van erwtjes,
Krokant Breydel spek, botersaus met whisky
~~~~~
Parelhoenborst, ratjetoe van zuiderse groentjes,
Gnocchi en tomatencoulis met basiliek
~~~~~
Mousse van witte chocolade, amaretto crumble,
abrikoos, munt
~~~~~
Mokka of thee met snoep potjes
€ 70, menu met 1 voorgerecht, wijnen/bieren en frisdrank inclusief
€ 90, menu met 2 voorgerechten, wijnen/bieren en frisdrank inclusief
Met onze huisgin-tonic (gerijpt op whiskyvat) + €13
Ook verkrijgbaar met aangepaste whisky
Heb je een voedselallergie? Meld het ons zodat we onze ingrediënten
tijdig kunnen aanpassen
info en reservatie 0472/521181 (geen sms)
info@tenerrewaerde.be