Paasmenu 31 Maart
Lentemenu tot 28 april
Verkrijgbaar op vrijdag -en zaterdagavond
en zondagmiddag (zaterdagmiddag vanaf 10 personen)
Hapjesbord van de chef
~~~~~
Tartaar van makreel, zalf van avocado,
Gelei van watermeloen, zuurdusem krokant
~~~~~
Op vel gebakken zeebaars, zuiderse groenten,
Fondue van kerstomaatjes met basiliek
~~~~~
Lamsfilet* (+ 5€ ) met mosterd/ peterselie korst,
Lenteprimeurs, zoete aardappel
Of
Kalfsribstuk met lenteprimeurs,
Kalfsjus, zoete aardappel
~~~~~~
Crème van donkere chocolade ,passievruchtcoulis,
Meringue, framboos
~~~~~
Mokka of thee met snoeppotjes
€ 65 menu met 1 voorgerecht , wijnen/frisdranken/bieren incl.
€ 78 Menu met 2 voorgerechten , wijnen/frisdranken/bieren incl.
Voor de whiskyliefhebber hebben we onze aangepaste selectie whisk(e)y klaar staan
Voedselallergie ? gelieve te melden bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen !
Graag uw menukeuze bij reservatie via :
0472/521181 of info@tenerrewaerde.be