Paasmenu 31 Maart

Lentemenu  tot 28 april

 

Verkrijgbaar op vrijdag -en zaterdagavond

 en zondagmiddag  (zaterdagmiddag vanaf 10 personen)

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Tartaar van makreel, zalf van avocado,

Gelei van watermeloen, zuurdusem krokant

~~~~~

Op vel gebakken zeebaars, zuiderse groenten,

Fondue van kerstomaatjes met basiliek

~~~~~

Lamsfilet* (+ 5€ )  met mosterd/ peterselie korst,

Lenteprimeurs, zoete aardappel

Of

Kalfsribstuk met lenteprimeurs,

Kalfsjus, zoete aardappel

~~~~~~

Crème van donkere chocolade ,passievruchtcoulis,

Meringue, framboos

~~~~~

Mokka of thee met snoeppotjes

 

€ 65 menu met 1 voorgerecht , wijnen/frisdranken/bieren incl.

€ 78 Menu met 2 voorgerechten , wijnen/frisdranken/bieren incl.

Voor de whiskyliefhebber hebben we onze aangepaste selectie whisk(e)y klaar staan

Voedselallergie ? gelieve te melden bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen !

 

Graag uw menukeuze bij reservatie via :

0472/521181  of info@tenerrewaerde.be