Herfstmenu Oktober
Van 6 tot 22 oktober
Verkrijgbaar op vrijdag-en zaterdagavond en zondagmiddag
Zaterdagmiddag vanaf 10 personen na reservatie
Hapjesbord van de chef
~~~~~
Bordje Zeeuwse mosseltjes gegratineerd in
Champagnesaus en fijne groentjes
~~~~~
Kabeljauw gebakken met kruidenkorst,
Zalf van pastinaak, krokante schorseneren, rode wijnboter
~~~~~
Franse eendenborst of gebakken zalm, spitskool en beukzwammetjes
Roze pepersaus, krokante stro-aardappel
~~~~~
Gratin van Conférence peer, huisgemaakt peperkoekijs
Crumble van peperkoek
~~~~~
Viva Sara mokka/thee met zoetigheden
Voedselallergie? Meld het ons duidelijk bij reservatie !
€65, menu met 1 voorgerecht, wijnen en waters inbegrepen
€78, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters inbegrepen
Om voedselverspilling te vermijden vragen we u om uw menukeuze
door te geven bij reservatie
Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky
Enkel na Reservatie op 0472/521181 (geen sms)
Of info@tenerrewaerde.be