Menu Februari
Van 3 tot 26 februari, na reservatie
Hapjesbord van de chef
~~~~~
Kort gebakken tonijnblokjes, parelcouscous met gedroogde tomaat,
Zalf van avocado, krokantje met sesam
~~~~~
Gebakken Skrei haasje, mosterdmousseline,
Spitskool en beukzwammetjes
~~~~~
Gegrild kalfsribstuk, warme groene peulvruchtensalade,
Krokante Ardeense aardappelkoek met spek
~~~~~
Mousse van donkere chocolade, kletskoppen,
Sorbet van exotisch fruit
~~~~~
Mokka/thee met zoetigheden
Voedselallergie? Meld ons dit bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen !
€ 65, menu met 1 voorgerecht, wijnen/frisdranken/bieren inclusief
€85, menu met 2 voorgerechten, wijnen/frisdranken/bieren inclusief
TIP ! : Ook een aangepaste whisky kan bij ieder gerecht !
info en reservatie op 0472/521181
of info@tenerrewaerde.be