Menu Februari 

Van 3 tot 26 februari, na reservatie

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Kort gebakken tonijnblokjes, parelcouscous met gedroogde tomaat,

 Zalf van avocado, krokantje met sesam

~~~~~

 Gebakken Skrei haasje, mosterdmousseline,

Spitskool en beukzwammetjes

~~~~~

Gegrild kalfsribstuk, warme groene peulvruchtensalade,

Krokante Ardeense aardappelkoek met spek

~~~~~

Mousse van donkere chocolade, kletskoppen,

Sorbet van exotisch fruit

~~~~~

Mokka/thee met zoetigheden

 

Voedselallergie? Meld ons dit bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen !

 

€ 65, menu met 1 voorgerecht, wijnen/frisdranken/bieren inclusief

€85, menu met 2 voorgerechten, wijnen/frisdranken/bieren inclusief

 TIP ! : Ook een aangepaste whisky kan bij ieder gerecht !

info en reservatie op 0472/521181 

of  info@tenerrewaerde.be