Vakantieregeling 

Beste klant, zoals zovelen gaan we ook eventjes van het leven genieten en de batterijen opladen. We sluiten van 23/7 tot en met 13/8.

Op 14 en 15 augustus serveren we terug onze Zeeuwse mosselen! Voor de whiskyliefhebber starten we vanaf september met onze maandelijkse WHISKY NIGHTS, iedere 2de vrijdag van de maand . Hou onze https://www.facebook.com/tenerrewaerde in de gaten voor meer info! Prettig verlof, Bart en Wendy!

Posted by Bart Ottevaere Friday, July 20, 2018 6:17:00 PM Categories: Nieuws

Tijdelijke aanpassing openingsuren 

Ten gevolge van een ski-ongeval en de bijhorende herstel periode zal het restaurant enkel open zijn op zaterdagavond en zondagmiddag, vermoedelijk tot half april. We danken u voor uw begrip en hopen op een spoedig volledig herstel. Ondertussen zal een waardige collega de keuken verzorgen zoals u het van ons gewend bent : (h)eerlijk en fijn!

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, March 6, 2018 9:09:00 AM Categories: Nieuws

Terug aan de slag 

De verlofperiode loopt ten einde, maar niet zonder traditioneel af te sluiten met ons jaarlijks gekend mosselfestijn! Zondag 14 en Maandag 15 augustus serveren we onze lekkere Zeeuwse mosselen. We starten met een Cava,1,5 kg Zeeuws goud met frietjes,en een ijsje met vers fruit. Niet mosseleters kunnen kiezen voor gegrilde zalm/steak. €35, reservatie gewenst op 0474/521181

Posted by Bart Ottevaere Wednesday, August 3, 2016 11:31:00 AM Categories: Nieuws

20 jarig bestaan Ten Errewaerde 

Beste vrienden van Ten Errewaerde : Op 1 Mei is het exact 20 jaar geleden dat de deuren voor het eerst open gingen van Ten Errewaerde! Deze unieke verjaardag zal gevierd worden op 1Mei (verjaardagsbrunch) en 8 Mei (Moederdag) Hou alvast deze post in de gaten voor verdere info binnenkort

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, March 8, 2016 5:03:00 PM Categories: Nieuws

Welkom 

Restaurant - feestzaal "Ten Errewaerde" heeft een nieuwe website!
Ten Errewaerde - Restaurant (Zwevegem - Heestert)
VERNIEUWDE WEBSITE

Gezien je dit blogartikel aan het lezen bent heb je het waarschijnlijk al gemerkt, Ten Errewaerde heeft een heuse nieuwe website? Vind je ons opzet geslaagd LIKE ons dan via uw facebook account!

 

Tot binnenkort!
Bart Ottevaere

 

Posted by Bart Ottevaere Tuesday, September 15, 2015 7:57:00 AM Categories: Nieuws