Menu Februari

Valentijnweek-end 10-11/2

 

Hapjesbord van de chef

heartheartheart

St.Jacobsnootjes,zalf van pastinaak,

Bloemkoolcrumble, kervelboter

heartheartheart

Stoofpotje van Noorse Skrei kabeljauw, venkel

Zeekraal,tomaat

heartheartheart

Franse eendenborst,gestoofde spitskool met rode biet,

Jus met champignons, stro-aardappel

heartheartheart

Soepje van exotisch fruit, sorbet van passievrucht,

Meringue en chocolade

heartheartheart

Viva Sara mokka of thee met potjes snoep

 

€52, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen/waters incl

€65, menu met 2 voorgerechten, wijnen/waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

 

Zondag 4 februari  maandelijkse zondagsbrunch en dans

 

Reservatie gewenst op 0472/521181 (geen sms)

 

Bezoek onze facebookpagina voor foto’s,…