NIEUWJAARSMENU

Van 1 tot 27 januari

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Spiesje van St.jacobsvruchten,geconfijt witloof,

Sausje van Rodenbach

~~~~~

Zeebaars, zalf van pastinaak,

Bloemkool crumble, garnalenjus

~~~~~~

Parelhoenborst,gegratineerde schorseneren,

Saus met boschampignons, krokante stro-aardappel

~~~~~

Warm chocoladegebakje, wijnappelsien,

Whiskycaramel

~~~~~

Viva Sara Mokka/thee en snoep potjes

 

Heb je een voedselallergie? Meld het ons zodat we onze ingrediënten tijdig kunnen aanpassen

 

€ 52, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters incl.

 

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

 

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

 

  !!Reservatie’s voor Nieuwjaarsdag !!

 éérst telefonisch op 0472/521181,

Daarna binnen de 8 dagen  volledig bedrag overschrijven op :

Rek. BE12 7512 0921 4892

Reservatie pas geldig na betaling, tijdig reserveren aub!

Voor alle andere reservaties buiten nieuwjaarsdag dient NIET op voorhand betaald te worden.