Herfstmenu Oktober

Van 5 tot 28/10

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Oosters soepje met mosseltjes, St.Jacobsnootjes,

Wortel,venkel ,safraan

~~~~~

Kabeljauw gebakken met kruidenkorst,

Knolselder zalf,rode wijn botersaus,spek

~~~~~

Franse eendenborst, spitskool,beukzwam

Gevogeltejus met roze peper,stro-aardappel

~~~~~

Crumble van Conférence peer, chocoladesaus,

Huisgemaakt mokka-ijs, appelsienconfijt

~~~~~

 Viva Sara Mokka/thee en snoep potjes

 

Heb je een voedselallergie? Meld het ons zodat we onze ingrediënten

 tijdig kunnen aanpassen

 

 

€ 52, menu zonder 1ste voorgerecht (soepje), wijnen en waters incl.

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Enkel na  reservatie : 0472/521181

Rate this Content 0 Votes

Jachtmenu

Van 2/11 tot 16/12

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

 

Krachtige wildconsommé,fazantsnippers,

Boschampignons,kwartel eitje

 

~~~~~

 

Pladijsfilet gebakken met korstje van nootjes en Comté,

Zalf van pompoen, balsamico

 

~~~~~

 

Stoofpotje van hertenkalf,witloof,veenbessen,

knolselder,amandelsoezen

 

~~~~~

 

Gratin van peren en sabayon,

 Huis gemaakt speculoosijs, crumble van peperkoek

 

~~~~~

 

Viva Sara Mokka/thee met snoep potjes

~~~~~

Heb je een voedselallergie? Meld het ons zodat we onze ingrediënten tijdig kunnen aanpassen

 

€ 54, menu zonder 1ste voorgerecht(consommé),

wijnen en waters incl.

 

€ 60, menu volledig, wijnen en waters incl.

 

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Enkel na  reservatie : 0472/521181

Rate this Content 0 Votes