Menu maand juni

Van 8 tot 30/6

Vaderdag 10 juni

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Tataki van Noorse zalm (mi-cuit),

Parel couscous met avocado,courgette en limoen,wasabi dip

~~~~~

Hondshaai(zeepaling) gestoofd met fijne groentjes

in Omèr bier, groene kruidensaus

~~~~~

 Belgisch Runds ribstuk, vleesjus met sjalot,

Spitskool en champignons, krieltjes

~~~~~

Salade van aardbeien met huisgemaakt ijs van basiliek, meringue

  ~~~~

Viva Sara mokka/thee met snoeppotjes

 

€ 52, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters incl.

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Op vaderdag leuke attentie voor de papa’s

reservatie op 0472/521181 (geen sms)

 

Rate this Content 0 Votes

Zomermenu juli-augustus

Van 6 juli tot 1/9

Verlof van 23/7 tot 12/8

 

 Zomers hapjesbord van chef

~~~~~~

Kort gemarineerde zeebaars,couscous,zee-algen,

Radijs,granaatappel,avocadocrème

~~~~~

Spies van scampi met Breydelspek, courgette,

tomatensalsa,Griekse pasta

~~~~~

Gegrild kalfsribstuk,Béarnaise met tomaat,

Gefruite ajuinringen,salade van groene boontjes

~~~~~

Carpaccio van ananas,lychee

Zacht curry-ijs, specerijen krokantje

~~~~~

Viva Sara mokka/thee met snoeppotjes

 

€ 52, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters incl.

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

 

Zondag 1 Juli Brunch en dans @ 54€ All in

 

 

Mosselfestijn 14/15 Aug @35€

1,5kg Zeeuwse Jumbo mosselen,verse frietjes,dipsaus

Ijscoupe met vers fruit

Rate this Content 0 Votes