Najaarsmenu

Van 1 tot 30 september

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Gratin van Zeeuwse mosselen en porei in Champagnesaus

~~~~~

Beursje van rog en gerookte paling,

Gestoofde venkel,  groene botersaus

~~~~~

Sorbet van meloen en gedroogde ham

~~~~~

Parelhoenborst, zalf van doperwtjes, wortel,

 Jus met champignons,Krokante stro-aardappel

~~~~~

Warme chocoladegebakje, whiskycaramel,

Lauwe rode bosvruchten, vanille-ijs

~~~~~

Mokka of thee met zoetigheden

 

 

€ 50, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters incl.

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

info en reservatie

0472/521181 (geen sms) : direct antwoord en bevestiging

info@tenerrewaerde.be ; iets minder rap antwoord en bevestiging

Herfstmenu

Van 6 okt. Tot 4 nov.

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Spiesje van St.Jacobsvruchten,Gandaham

Witloofsalade met groene appel, Bellegems biersausje

~~~~~

Kabeljauw gebakken met kruidenkorst,

 knolselderstoemp, Spek, rode wijnboter

~~~~~

Franse eendenborst,pompoen,beukzwam

Roze pepersaus, aardappelgratin

~~~~~

Crumble met peer, peperkoekijs

Chocoladesaus

~~~~~

 Viva Sara mokka/thee met zoetigheden

 

€50, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters inbegrepen

€65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters inbegrepen

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Reservatie enkel op 0472/521181 : direct bevestiging (geen sms)

Of  info@tenerrewaerde.be : iets minder rap bevestiging