Jachtmenu

Van 8/11 tot 22/12

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Krachtige wildconsommé,fazantsnippers,

Boschampignons,kwartel eitje

~~~~~

Zeewolf gebakken met korstje van nootjes en Comté,

Zalf van pastinaak, structuren van rode biet

~~~~~

Stoofpotje van hertenkalf,witloof,veenbessen,

knolselder,amandelsoezen

~~~~~

Gratin van peren en sabayon,

 Huis gemaakt speculoosijs, crumble van peperkoek

~~~~~

Viva Sara Mokka/thee met snoep potjes

~~~~~

Heb je een voedselallergie? Meld het ons zodat we onze ingrediënten tijdig kunnen aanpassen

 

€ 54, menu zonder 1ste voorgerecht(consommé), wijnen en waters incl.

€ 60, menu volledig, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Reservatie  gewenst op 0472/521181

Rate this Content 1 Votes