Zomermenu Juli-augustus

Van 5 juli tot 31 augustus

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Carpaccio van kalf,tonijnmayonaise,

Rucola,olijf,gedroogde tomaat

~~~~~

Op vel gebakken zeebaars,bouillon van

Zeeuwse mosseltjes met venkel en safraan

 

Gegrild rundsribstuk, Choronsaus,gefruite ajuinringen

Pont-Neuf aardappelen en zomersalade

~~~~~

Ysgekoelde parfait van rood fruit,perzik,

Chocolade crumble,mangocoulis

~~~~~

Viva Sara mokka/thee met snoeppotjes

 

€ 54, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters incl.

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Jaarlijks verlof van 22/7 tot 11/8

Enkel na reservatie 0472/521181

 

 Mosselfestijn Donderdag 15 augustus 12u30  19u00

1,5 kg Zeeuwse mosselen bereid met verse groenten, handgesneden frietjes en dipsaus

of voor de niet mosselaars : gegrilde zalm/steak Béarnaise,slaatje en frietsjes

€25, reservatie gewenst 0472/521181

 

Najaarsmenu September

Van 6/9 tot 29/9

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Tartaar van Noorse zalm,groene appel,

Gepekelde komkommer,zachte currydip,krokante mosseltjes

~~~~~

Gebakken St.Jacobsnootjes, zalf van erwtjes,

Schotse bloedworst (delicatesse),krakant spek

~~~~~

Kalfsribstuk,warme salade van peulvruchten en

Champignons,gevulde aardappel

~~~~~

Crème van donkere chocolade,sinaasappelroom,

Gekarameliseerde hazelnootjes

~~~~~

Viva sara mokka/thee en snoeppotjes

 

€ 54, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen en waters incl.

€ 65, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

 

Heb je een voedselallergie? Meld het ons zodat we onze ingrediënten

 tijdig kunnen aanpassen

Info en reservatie 0472/521181