Menu Februari
Van 1 tot 24 feb
Vier Valentijn op 15-16-17/2
Hapjesbord van de Chef
~~~~~
Tonijnblokjes mi-cuit,parelcouscous met citrus
Crème van avocado,geconfijte tomaat
~~~~~
Op vel gebakken Skrei haasje,spitskool,beukzwam
Grijze garnalen, mousselinesaus met Gentse mosterd
~~~~~
Belgisch runds dunne lende, vleesjus met sjalot,
Groententaartje,Pont Neuf aardappelen
~~~~~
Fantasie van chocolade,passievrucht,
Parfait van appelsien
~~~~~
Viva Sara Mokka/thee en zoetigheden
Enkel na telefonische reservatie op 0472/521181 !
€54, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen/waters incl
€65, menu met 2 voorgerechten, wijnen/waters incl.
Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky
Heb je een voedselallergie?
Meld het ons tijdig zodat we onze ingrediënten kunnen aanpassen !
Om wachtrijen te vermijden bij betaling vragen wij voortaan voor groepen vanaf 8 personen te betalen als volgt :
ofwel op voorhand ( ten laatste 1 week) via overschrijving op BE 12 7512 0921 4892 met vermelding van naam en aantal personen
Ofwel 1 persoon die de rekening volledig cash OF alles met bancontact betaalt de dag zelf
DUS 1 REKENING PER TAFEL AUB !