Menu Februari

Van 1 tot 24 feb

Vier Valentijn op 15-16-17/2

 

Hapjesbord van de Chef

~~~~~

Tonijnblokjes mi-cuit,parelcouscous met citrus

Crème van avocado,geconfijte tomaat

~~~~~

Op vel gebakken Skrei haasje,spitskool,beukzwam

Grijze garnalen, mousselinesaus met  Gentse mosterd

~~~~~

Belgisch runds dunne lende, vleesjus met sjalot,

 Groententaartje,Pont Neuf aardappelen

~~~~~

Fantasie van chocolade,passievrucht,

Parfait van appelsien

~~~~~

Viva Sara Mokka/thee en zoetigheden

Enkel na telefonische  reservatie op 0472/521181 !

 

€54, menu zonder 1ste voorgerecht, wijnen/waters incl

€65, menu met 2 voorgerechten, wijnen/waters incl.

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

Heb je een voedselallergie?

 Meld het ons tijdig zodat we onze ingrediënten  kunnen aanpassen !

Om  wachtrijen te vermijden bij betaling vragen wij voortaan voor groepen vanaf 8 personen te betalen als volgt :

ofwel op voorhand  ( ten laatste 1 week) via overschrijving op  BE 12 7512 0921 4892 met vermelding van naam en aantal personen

Ofwel 1 persoon die de rekening volledig cash OF  alles met bancontact betaalt de dag zelf

DUS 1 REKENING PER TAFEL AUB !