Jachtmenu

Van 6 November tot 19 december

Enkel na reservatie

 

Hapjesbord van de chef

~~~~~

Huisgemaakte wild bitterballetjes, witloofslaatje,

compote van veenbessen

~~~~~

St.jacobsnootjes, korstje van hazelnoot en comté

Zalf van pompoen, citrusboter

~~~~~

Hertenkalf filet, pastinaakcrème, chips van schorseneren

 Amandelsoezen, wildsaus met boschampignons

~~~~~

Verloren brood van peperkoek, Conférencepeer,

Mokkaroomijs en chocoladesaus

~~~~~

Mokka of thee met snoep potjes

 

 

€59, menu met 1 voorgerecht, wijnen en waters inbegrepen

€70, menu met 2 voorgerechten, wijnen en waters inbegrepen

Menu ook verkrijgbaar met aangepaste whisky

 Enkel na Reservatie  op 0472/521181 (geen sms)

Voedselallergie? Meld het ons bij reservatie zodat we tijdig kunnen aanpassen!