Brunch bij Ten Errewaerde Restaurant (Zwevegem - Heestert)

Brunch bij Ten Errewaerde Restaurant (Zwevegem - Heestert)

Brunch bij Ten Errewaerde Restaurant (Zwevegem - Heestert)

Iedere 1 ste zondag van de maand kan u in Ten Errewaerde terecht voor de zondagse brunch. Dit evenement die reeds jaren families,vrienden en collega’s aantrekt dankt zijn succes aan de combinatie van lekker eten en dansen.

Wat mag u verwachten?

We verwelkomen u en uw gasten om 12uoo met een aperitief. Vanaf 12u30 kan u een keuze maken uit verschillende koude voorgerechtjes gepresenteerd op kleine bordjes. Iedereen proeft van de bordjes naar believen, zowel vis,schaaldieren,vlees, gevogelte en wild worden maandelijks afgewisseld volgens marktaanbod. Een kleine danspauze dringt zich op,het moment ook om de jarigen van de maand een glaasje bubbels aan te bieden.

We vervolgen na dit muzikaal intermezzo met het warme hoofdgerechtenbuffet, terug een keuze uit het beste van wat er is van vlees en vis volgens het seizoen. Afsluiten doen we met een wandeling langs de ruime desserttafel en een kopje koffie.

We vliegen er terug in met onze huis dj en wie wil kan zijn beste danspasjes demonstreren tot 19u00.

Ideaal voor elk familiefeestje,verjaardag,pensioen, of zomaar een dagje uit. Reserveren is noodzakelijk.

 

Ook verkrijgbaar voor een privéfeestje op andere dagen, vanaf 45 personen, muziek niet inbegrepen. Vrije keuze van DJ, muzikant, artiest, of gewoon zonder muziekale ambiance !

 

 

€ 54,apero, wijnen/waters/koffie enkel incl. bij de maaltijd (niet tijdens danspauze en na de koffie)

€65, apero,wijnen/waters/koffie en gewone bieren incl. Tot 19u00

kinderen tot 6 jaar €15, tot 12 jaar €25

 

 

reservatie enkel op 0472/521181